Exclusieve cadeauartikelen: servies, glaswerk en streekproducten

Voor exclusieve en gezellige cadeauartikelen kunt u rustig eens bij Petite Mangerie binnenstappen. U verwacht het misschien niet, maar naast koffie, thee en lunches houden wij ook van andere verwennerijen. Dit vindt u ook bij ons:

  • allerlei serviesgoed voor een high tea of een chique geserveerde lunch
  • mooie glazen en karaffen, voor een lekker drankje of om leeg van te genieten
  • typische Drentse streekproducten, die natuurlijk goed gecombineerd kunnen worden met een kop en schotel, schaaltje of bijzonder glas.

Wij bieden setjes of losse stuks serviesgoed of glaswerk aan in een mooie cadeauverpakking. Samen met een of meerdere streekproducten maken wij er voor u echt een cadeautje van.

Petite Mangerie cadeaubonnen

Met onze eigen cadeaubonnen kunt u alle kanten op. U bepaalt zelf het bedrag. De bonnen kunnen voor een onbeperkte periode ingewisseld worden voor onze cadeauartikelen. Dat geldt voor het serviesgoed en glaswerk en streekproducten.

Onze cadeauartikelen voor een bijzonder kerstpakket

U bent op zoek naar een kerstpakket dat u geheel naar eigen wens kunt samenstellen? Met mooie streekproducten, aangevuld met bijvoorbeeld een chique kop en schotel of een fraai geslepen wijnglas, kunnen wij een bijzonder kerstcadeau maken. Wij laten u graag onze uiteenlopende cadeauartikelen zien. Kom vrijblijvend langs voor meer informatie.