Croissanterie Petite Mangerie: van broodje tot cadeautje

U verwennen met een goede kop koffie, wat lekkers erbij of u een goed verzorgde lunch of warme maaltijd presenteren. Onze gasten een gezellig moment bezorgen, ze verrassen of ze het werk rondom het koken uit handen nemen. Dáár doen wij het voor bij onze veelzijdige croissanterie in Zuidwolde.

Croissanterie Petite Mangerie is vijf dagen per week open en serveert graag:

  • Een verse kop koffie, al dan niet met onze zelfgemaakte cake, koek of taart.
  • Een lunch met ovenvers brood en royaal beleg, ook te bestellen om mee te nemen.
  • Een versbereide warme maaltijd, deze kunnen wij 6 dagen per week  én warm bij u thuis afleveren.

We vergeten hier nog onze salades, pannenkoeken, soepen en natuurlijk uitsmijters en omeletten. Er zijn te veel lunchmogelijkheden om hier volledig op te noemen. Bekijk daarvoor onze menukaart.

Met onze dagelijkse maaltijdvoorziening bezorgen wij complete, warme maaltijden aan oudere en minder mobiele mensen en natuurlijk aan iedereen die graag op een makkelijke manier een gezonde maaltijd heeft.

Ontbijtservice van onze croissanterie

Wat is er nou leuker dan je moeder, zus of vriend verrassen met een uitgebreid ontbijt aan een mooi gedekte tafel? Wij bezorgen het compleet, inclusief het serviesgoed en op verzoek mét bloemetje en champagne, in alle vroegte aan huis.

Exclusief cadeau nodig?

Wij hebben iets met serviesgoed, niet zo gek voor een croissanterie natuurlijk. Wij voorzien in het bijzonder in serviesgoed in Engelse stijl en mooi klassiek glaswerk. In combinatie met wat lekkere Drentse streekproducten heeft u zo een exclusief cadeau te pakken.

Toeristisch Informatiepunt voor Drenthe

Petite Mangerie is naast een croissanterie ook een Toeristisch Informatiepunt en verstrekt folders over wandelingen, fietstochten en verschillende bezienswaardigheden in onze mooie Drentse omgeving. Ook de benodigdheden voor het letterboxenspel, een leuke en leerzame speurtocht voor jong en oud, kunt u bij ons krijgen. Al speurend de omgeving ontdekken, leuk idee toch? Vooral na een lekkere en gezellige lunch.

Komt u het liefst elke dag of elke week bij ons langs, pikt u toevallig ons terras even mee of heeft u als groep wat te vieren? Wat ons betreft is iedereen welkom. Wij houden wel van een gemoedelijke Drentse sfeer. U ook?

Kom eens langs bij Croissanterie Petite Mangerie.

  • Space
  • Space
  • Space
  • Space
  • Space