Croissanterie Petite Mangerie: veel meer dan een lunchroom

Een eigen croissanterie was altijd al een wens van eigenaressen Karin Elders en haar moeder Ina Kleine. Bij het vrijkomen van de voormalige lunchroom aan de Hoofdstraat, de diverse horeca-ervaringen en een flinke dosis ondernemerschap, startten ze in 2003 met Petite Mangerie.

Onze passie en afwisseling

Karin: “Het leuke vind ik dat je alles zelf bedenkt en uitvoert. Van het opstellen van de menukaart, het doen van inkopen, het afwassen tot en met het schoonmaken. Ik houd van afwisseling en die heb je bij het runnen van je eigen zaak.”

Ina: “Wij kunnen heel goed samenwerken, alhoewel vaak een van ons twee in de zaak aanwezig is. We kunnen elkaar blindelings afwisselen en werken natuurlijk samen met onze andere medewerkers. Ook worden wij erg geholpen door de vrijwilligers die voor ons de warme maaltijden rondbrengen.”

Lunchroom, maar dan zoveel meer

“Dat we met elkaar zorgen dat we iets goeds bieden, dat er een gemoedelijke sfeer heerst, dat typeert Petite Mangerie”, zo vervolgt Karin. “Wij hebben wekelijks vaste gasten voor een kop koffie, een lunch of gewoon een praatje. Maar ook vriendengroepen die met elkaar iets leuks vieren of andere gasten die we kunnen laten genieten van een lunch. Met onze croissanterie onderscheiden we ons van andere lunchrooms door ook cadeauartikelen, een ontbijtservice en een maaltijdservice te bieden. Wij heten iedereen van harte welkom bij Croissanterie Petite Mangerie.”

De medewerkers van Croissanterie Petite Mangerie staan van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 18.00 uur voor u klaar.